NCDHlogo Groot Nieuw6

DIN-Fonds Kalender 2023

Beste dalmaten-liefhebbers,
Met dank aan de vele prachtige inzendingen die het DIN-Fonds heeft mogen ontvangen, zijn we er weer in geslaagd om een nieuwe bijzondere kalender voor 2023 te kunnen samenstellen.

Jonge Honden en Veteranendag voor de Dalmatische hond

Keurmeester: mevr. Birgit Sluiter (NL)
Locatie: binnen bij RSV Barneveld
Sluiting inschrijving: 18 oktober 2022 om 23:59 uur

Op zaterdag 29 oktober a.s. organiseert de NCDH een Jonge Honden en Veteranendag op de prachtige binnenlocatie van Ruitersportvereniging Barneveld. Het belooft een leuke en gezellige dag te worden met een mix van keuringen, spelletjes en uiteraard onze inmiddels “beroemde” Dalmatiër-BINGO.

Inschrijven

Showteam vesten

Beste exposanten van de NCDH,

De teamspirit binnen de NCDH is hoog. We treffen elkaar zeer regelmatig op shows in Nederland en daar buiten. Tijdens deze shows is er een gezellige onderlinge sfeer. Dit willen we als vereniging graag ondersteunen door Showteam vesten van de NCDH aan te bieden. Deze kunnen wij in één keer bestellen voor wie wil, €45,- per vest. Ben je geïnteresseerd vul dan dit formulier in voor 15 oktober 2022.

DCM

Heb jij je hond al laten screenen op DCM en ben je benieuwd of jouw data een bijdrage kan leveren aan ons onderzoek? Vul dan onderstaand aanvraagformulier in. Wij zullen je zo snel mogelijk laten weten of jouw informatie voldoende is om mee te nemen in het onderzoek of dat er misschien toch nog aanvullend onderzoek nodig is. De NCDH heeft een apart emailadres aangemaakt die beheerd wordt door Margot Gheeraert van de universiteit van Gent. De informatie zal anoniem gebruikt worden voor het onderzoek.