NCDHlogo Groot Nieuw6

FEEST: de NCDH bestaat 75 jaar!

Om dit heugelijke feit te vieren is er een knallend feestweekend georganiseerd op vrijdag 27, zaterdag 28 én zondag 29 mei bij Dogcenter Zaltbommel te Kerkwijk. Heb jij al plannen voor het weekend na Hemelvaart gemaakt? Nu wel!

In de jubileumkrant vind je meer informatie over het programma: Download de NCDH jubileumkrant

Het belooft een waanzinnig weekend te worden met voor elk wat wils op het programma. Op deze pagina vind je meer informatie m.b.t. het voorlopige programma. Graag nodigen we je uit om in dit weekend met elkaar te proosten op het 75-jarig jubileum!

ZooEasy Aanmeldformulier (eenmalige actie)

Op de ALV van 23 april 2022 is besloten dat elke lid een inkijkaccount kan aanvragen bij de club voor € 4,00. Het account is geldig tot en met 31 december 2022.

Ben je geïnteresseerd meld je dan nu voor 1 juni 2022 aan via onderstaand aanmeldformulier.

Splash and Fun

Op zondag 17 juli 2022 organiseert de Ncdh de splash And fun

Een gezellig samen zijn, met veel Dalmatische honden & hun gezinnen, waar de honden samen kunnen rennen, spelen & zwemmen op het 3000 m2 omheinde terrein.

 

Kennismaking met hondenmassage

zaterdag 28 mei / zondag 29 mei

Hondenmassage heeft veel voordelen. Massage geeft niet alleen ontspanning, maar kan ook verlichting geven bij pijnlijke spieren. Net als mensen kunnen honden ook last hebben van overbelaste spieren. Ook kan massage ondersteuning geven als je hond gedragsklachten heeft en daarvoor in therapie is. Massage werkt stressverlagend en beïnvloedt daardoor het gedrag van uw hond positief. Zeker onzekere, angstige, agressieve of hyperactieve honden kunnen veel baat hebben bij een massage. Maar ook voor honden die veel bewegen, of juist een wat oudere hond is een massage onontbeerlijk om je hond gezond te houden.

Mini fotoshoot

Zaterdag 28 mei

Je hond is in topvorm en in de bloei van zijn leven. Een moment dat je koestert, een moment dat je vast wilt leggen. Zodat je dit onbetaalbare moment nog vaak kunt herbeleven met mooie foto’s door een professionele fotografe met liefde voor honden, www.emilybreedveld.nl.

Kennismakingsworkshop Balans & Coördinatie

Zaterdag 28 mei

Wat is Balans & Coördinatie?

Balans & Coördinatie met je hond te doen is een mooie en zeer zinvolle manier om met je hond bezig te zijn. Zeker grote honden hebben vaak geen gevoel waar hun lichaam begint en eindigt. Ze weten soms niet waar de achterhand is en dat die er überhaupt is.

Kennismakingsworkshop hoopers

Zaterdag 28 mei

Wat is Hoopers?

Hoopers is een hele leuke sport om samen met je hond te doen. Het is echt teamwork! Uiteindelijk is het de bedoeling dat je vanaf een grote afstand je hond door Hoopers, tunnels en om tonnen heen kan sturen. Het leuke aan deze sport is dat het toegankelijk is voor zowel puppy’s als de senior hond en dat het voor ieder ras geschikt is.