NCDHlogo Groot Nieuw6

De Nederlandse Club voor Dalmatische Honden kent NCDH fokkers. Deze in Nederland gevestigde fokkers zijn lid van de vereniging en garanderen dat zij al hun nesten fokken volgens het Kynologisch Regelement van de Raad van Beheer en de regels van het NCDH fokreglement en dat er altijd aan de basisvoorwaarden voor gezondheid en exterieur is voldaan. De contactgegevens van deze fokkers vind je in het NCDH fokkersoverzicht.

 

DISCLAIMER NCDH fokkersoverzicht

Wij hebben zeer veel zorg besteed aan de juistheid van de gegevens in dit NCDH fokkersoverzicht. Mochten er desondanks nog onvolkomenheden in staan dan verontschuldigt de vereniging zich hiervoor op voorhand.

Mocht je onvolkomenheden zien, geef dit dan per email door aan pupinformatie@ncdh.nl met in het onderwerp een duidelijke verwijzing naar de betreffende vermelding.

Het NCDH fokkersoverzicht wordt gepubliceerd op de website van de NCDH en hier kunnen geen andere rechten aan worden ontleend.

 

Het bestuur en/of de vereniging aanvaardt geen aansprakelijkheid voor problemen met pups die gefokt zijn door haar leden of voor problemen tussen fokker en koper. 

De verantwoordelijkheid voor een nest ligt altijd bij de fokker. De koop van een pup is een zaak tussen fokker en pupkoper.

Ook ten aanzien van fokkers die zich NCDH fokkers mogen noemen, heeft de vereniging geen andere dan een controlerende (gezondheidseisen en exterieureisen), verwijzende (naar NCDH fokkers ) en een voorlichtende (erfelijke gebreken, advies gebruik koopcontract) taak.

Bij een geschil tussen een pupkoper en een NCDH fokker kan om bemiddeling door het bestuur worden verzocht, maar nimmer zal het bestuur/de vereniging als partij in het geschil kunnen worden betrokken.


Aanmelden als NCDH Fokker

Klik op onderstaande button voor het aanmeldingsformulier om je aan te melden als NCDH fokker.

Aanmeldingsformulier NCDH fokker

Na invullen en verzenden van het formulier ontvang je binnen enkele ogenblikken een e-mail ter bevestiging. De vereniging zorgt dat de contactgegevens zo spoedig mogelijk na aanmelding zichtbaar zijn in het NCDH fokkersoverzicht.

© 1947 - 2021 Nederlandse Club voor Dalmatische Honden