NCDHlogo Groot Nieuw6

Lid worden

Fijn dat je lid wilt worden van de Nederlandse Club voor Dalmatische Honden, N.C.D.H. Als lid ontvangt je 5 keer per jaar ons clubblad en kan je mee doen met verschillende activiteiten, zoals de clubmatch, wandelingen en lezingen bij wonen.

De aanmeldingsprocedure is als volgt. Met onderstaand formulier kun je je aanmelden als aspirant-lid. Je vult de gevraagde gegevens in. Op basis van deze gegevens berekent het systeem je eerste betaling van inschrijfgeld en contributie voor het lopende jaar. Die betaling kunt je in het volgende scherm via iDeal uitvoeren.

De vereniging stelt het bijzonder op prijs als je voor de contributie van volgende jaren een machtiging voor automatische incasso wilt afgeven. Dit scheelt de vereniging veel werk en kosten. Daarom krijg je bij automatische incasso € 2 korting op de jaarlijkse contributie.

NB.        Mocht je het met een incasso niet eens zijn, dan kan je binnen 30 dagen zonder opgaaf van redenen je bank vragen de incasso terug te laten boeken.

Je aanmelding als lid wordt geplaatst in het eerstvolgende Dalmatisch Nieuws (naam en woonplaats). Leden hebben daarna 14 dagen het recht bezwaar te maken tegen je lidmaatschap. Wordt er binnen die tijd geen bezwaar aangetekend, dan bent je lid van onze vereniging. Is er bezwaar aangetekend dan nemen wij contact met je op.

Vul uw voornaam in.
Invalid Input
Vul uw achternaam in.
Vul uw adres in.
Vul uw postcode in.
Vul uw woonplaats in.
Selecteer een land
Vul uw telefoonnummer in.
Vul een geldig e-mailadres in.

Wanneer je lid wordt van de NCDH binnen 6 maanden na aankoop van een pup bij een van de door ons erkende fokkers hoef je geen inschrijfgeld te betalen.

Invalid Input
Ongeldige datum
Vul de naam van de fokker in.
Invalid Input

Inschrijving en lidmaatschap voor dit verenigingsjaar via Ideal betaald

Vervolg contributies per kalenderjaar:
Algemeen lid - €26,50
Gezinslid - €12,00
Jeugdlid - €16,50

Vervolg contributies verlopen via automatische incasso:

Mocht u het niet eens zijn met het geïncasseerde bedrag dan heeft u het recht om dat bedrag binnen 30 dagen door uw bank zonder opgaaf van reden terug te laten storten op uw bankrekening

Automatische incasso is verplicht
Automatische incasso is verplicht
Ongeldige invoer
U moet akkoord gaan voordat u het formulier kunt verzenden
0,00
Invalid Input
Ongeldige invoer