NCDHlogo Groot Nieuw6

din-fonds

din

Het Dalmatiër-In-Nood-Fonds ofwel DIN-Fonds vangt dalmatiërs op, die om velerlei redenenen uit huis geplaatst zijn. Meestal verblijven de honden eerst een tijdje in de opvangkennel om zo een beter beeld van de hond te krijgen, zodat er een passende baas gevonden kan worden. Via het DIN-Fonds wordt vanuit de opvangkennel naar een nieuwe baas gezocht.

Het DIN-Fonds bemiddeld ook voor andere dalmatiërs die een ander baasje zoeken. Deze worden dan vanuit de thuissituatie worden bemiddeld.

din2Naast de opvang en plaatsing van dalmatiërs, die door omstandigheden een nieuw baasje zoeken, organiseert het DIN-fonds ook allerlei leuke activiteiten.De DIN-Fonds activiteiten nemen binnen de vereniging een belangrijke plaats in en worden door de mensen altijd druk bezocht.

Hoogtepunt is de jaarlijkse DIN-Fondsdag. Op deze dag staan spelletjes met de honden en gezelligheid centraal. Minstens twee keer per jaar worden er DIN-Fonds wandelingen georganiseerd. Hier kan men genieten van een lekkere wandeling in een mooie omgeving en onderwijl met andere dalmateneigenaren en gelijkgezinden van gedachte wisselen. Er is niets leuker dan lekker op stap met allemaal dalmatische honden. Beslist iets wat U eens mee moet maken.

din4

Het DIN-fonds heeft ook een eigen website.
KLIK HIER VOOR DE WEBSITE