NCDHlogo Groot Nieuw6

Uitnodiging: Vragenuurtje Bestuur

In het afgelopen jaar hebben wij geregeld gemerkt dat leden het prettig vinden om rechtstreeks contact met een bestuurslid te hebben. Leden benaderen de bestuursleden soms rechtstreeks, vooral als ze elkaar al kennen. We willen echter uitdrukkelijk álle leden in de gelegenheid stellen om rechtstreeks contact met een bestuurslid te hebben.

We hadden het in het vorige Dalmatisch Nieuws al aangekondigd, maar dit jaar introduceren we daarom iets nieuws; het vragenuurtje met het bestuur. Hierin stellen wij ons, ieder kwartaal een keer, een uur lang beschikbaar voor de leden. Je kunt hier, onder het genot van een digitale kop koffie al je vragen stellen, ideeën delen of andere kwesties met ons bespreken.

Heb jij een vraag die je graag aan een bestuurslid voor zou willen leggen of is er een onderwerp dat je wel eens zou willen bespreken, maak dan vooral van deze mogelijkheid gebruik. Dit is een nieuw initiatief, waarvan wij dit jaar graag willen ondervinden of hier behoefte aan is.

Vragenuurtje Bestuur

Digitaal via ZOOM

Dinsdag 2 maart 2020 19:30 uur – 20:30 uur

Je kunt je voor het digitale vragenuurtje aanmelden door een e-mail te sturen naar karin@ncdh.nl.
Vragen of andere kwesties die je graag met het bestuur wil bespreken kun je met je aanmelding meesturen. Ook als je niet direct vragen hebt ben je van harte welkom om aan te sluiten! Na je aanmelding ontvang je van ons een begintijd en de toegangslink voor de digitale omgeving.  Namens het verenigingsbestuur,

Karin Nieuwenhof Secretaris

© 1947 - 2021 Nederlandse Club voor Dalmatische Honden