NCDHlogo Groot Nieuw6

Kennismaking met hondenmassage

zaterdag 28 mei / zondag 29 mei

Hondenmassage heeft veel voordelen. Massage geeft niet alleen ontspanning, maar kan ook verlichting geven bij pijnlijke spieren. Net als mensen kunnen honden ook last hebben van overbelaste spieren. Ook kan massage ondersteuning geven als je hond gedragsklachten heeft en daarvoor in therapie is. Massage werkt stressverlagend en beïnvloedt daardoor het gedrag van uw hond positief. Zeker onzekere, angstige, agressieve of hyperactieve honden kunnen veel baat hebben bij een massage. Maar ook voor honden die veel bewegen, of juist een wat oudere hond is een massage onontbeerlijk om je hond gezond te houden.

Waarom hondenmassage? 

  • Omdat jij en je hond van lange wandelingen houden
  • Je hond zeer actief is, hij rent en speelt veel
  • Je hond al wat ouder is, en wat moeilijker loopt
  • Je hond is onrustig, of juist heel stilletjes
  • Je hond veel blaft
  • Je hond anders loopt dan normaal
  • Je sport met je hond, en je blessures wilt voorkomen
  • Omdat je je hond wilt verwennen met een lekkere, ontspannende massage

Wie geeft de hondenmassage?

Ik ben Saskia de Weerd. Een enorme dierenliefhebber en gek op sporten. En dit wilde ik dolgraag op een of andere manier combineren. In 2016 kwam een kleine droom uit, ik kreeg mijn eigen hondje. Rubi, mijn gekke, eigenwijze, sportieve, en oh zo lieve Drentsche Patrijs. Wij gaan er vaak samen op uit, dan maken we lange wandelingen of we gaan canitrailen.

En hierdoor kwam ik ook in aanraking met hondenmassage. Ik wilde Rubi ondersteuning geven in deze sportieve uitingen. En zo kwam ik uit bij de Basisopleiding voor Kynologisch Masseur. Deze opleiding heb ik in januari 2019 afgerond en was zo enthousiast, dat ik direct de vervolgopleiding Allround Kynologisch Masseur ben gaan volgen en ook succesvol heb afgerond in mei 2019, https://www.hondenmassagesaskia.nl.

Wat kan je van de hondenmassage verwachten?

Ben je benieuwd wat hondenmassage inhoudt, maak dan een afspraak? Speciaal voor het 75 jarig jubileum biedt Saskia een korte ontspannende massage aan voor je hond voor maar €10,00. 

 

Aanmelden

Vul je naam in.
Vul je e-mailadres in.
Vul in
Invalid Input
Invalid Input
Selecteer een datum/tijd
Aanmelding Massage - 10,00 €
0,00
Invalid Input

Betalen bij inschrijving*

* Zonder betaling is de aanmelding niet geldig.

 

Meld je zo snel mogelijk aan, dan maken we er met zijn allen een TOP weekend van!

Vragen of specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op via evenementen@ncdh.nl.