Skip to main content

Jonge Honden en Veteranendag 2024


01 oktober 2024

Op zaterdag 19 oktober 2024 organiseren wij onze Jonge honden & Veteranendag 2024! Wij nodigen iedereen van harte uit voor deze leuke dag! 

Een jonge honden dag is een leuke manier om eens te zien hoe een keuring verloopt en te horen wat een keurmeester vindt van het uiterlijk en gedrag van jouw hond. En dat alles in een gezellige en ontspannen sfeer. Op deze dag wordt er zeker ook rekening mee gehouden dat het de eerste keer show is voor veel deelnemers. Ook is er de mogelijkheid om kennis te maken met eventueel nestgenoten van jouw hond en ervaringen uit te wisselen met de eigenaren en fokkers.

Met trots presenteren we keurmeester mevrouw Gloria Blaauwendraat

Secretariaat open vanaf 08:30
Show start om 10:00

Inschrijven kan via: https://www.onlinedogshows.eu/nl/Show/Index/3819/NCDHJongeHonden_Veteranendag2024

Hoe gaat zo’n dag in zijn werk?

De keurmeester zal de honden per klasse gaan keuren (Minor puppy klas 4-6 maanden, Puppy klas 6-9 maanden, Jeugdklas 9-18 maanden, Tussenklas 15-24 maanden, Veteranen >8 jaar, Fun <1 jaar en Fun >1 jaar). Alle honden krijgen een geschreven keurverslag. Aan het einde van de dag worden de Beste Minor Puppy, Beste Puppy, Beste Jonge hond ( Jeugd en Tussen), Beste Veteraan, Beste Reu en Beste Teef gekozen en uiteindelijk wordt de Beste van Dag gekozen. Ook wordt er een Beste Fun en Beste nest gekozen.

Nestreünie

Heb jij de afgelopen twee jaar een pup gekocht bij één van onze fokkers? Hoe leuk is het dan om hier aan mee te doen samen met de brusjes. Lekker bijkletsen, de verschillen en overeenkomsten zien en aan het eind van de dag samen als familie de ring in voor de nestkeuring. Meld je aan en bespreek het ook met je fokker dat je gaat. Of misschien ben je al door je fokker uitgenodigd voor deelname. We hebben er nu al zin in om te kijken naar de nesten die de afgelopen tijd geboren zijn!

Veteranen

We zijn trots op ons gezonde ras en zien dit ook graag terug in de showring. Dus schrijf je in met je veteraan!

Fokken met een kopvlek

Wil je jouw teef of reu met kopvlek inzetten in de fokkerij? Dan kan je je inschrijven voor de funklasse en het dispensatieformulier op de website invullen.

 

We hopen jullie daar te zien!