NCDHlogo Groot Nieuw6

Avondprogramma vrijdag 27 mei 2022

Vanaf 16:00 uur is het terrein beschikbaar voor de kampeerders.

 

Kom jij gezellig het hele weekend dan is dit hét moment om je plekje uit te zoeken en je te installeren. Heb je zin en tijd om met wat voorbereidingen te helpen? Meld je dan aan via evenementen@ncdh.nl. We kunnen zeker nog wat helpende handen gebruiken.

 

Rond 17:30 uur start de BBQ. We hopen samen met jullie eten! Heb je de behoefte om zelf je eten te verzorgen mag dit natuurlijk ook dan zien we je bij de start van de activiteiten.

Om 20:00 uur is de mogelijkheid om mee te doen met een speurtocht, lekker bij het kampvuur te zitten en als je behoefte voelt om iets voor te dragen nodigen we je uit om dit te doen. Het gaat deze avond vooral om gezellig met elkaar te zijn en lol te hebben.

De honden zijn natuurlijk ook welkom. Denk aan dat ze misschien moe worden en zorg voor een veilige plek waar ze kunnen rusten, bijvoorbeeld een bench. En misschien overbodig te zeggen, maar we willen dat het voor iedereen fijn is. Dus let goed op wat jouw hond fijn vindt en wat niet en houd rekening hiermee en ook met de anderen. En last but not least. Zorg dat je de poep van je hond netjes opruimt.

Wil je meedoen aan het avondprogramma van vrijdag 27 mei? Meld je dan hier aan. Aanmelden vooraf is verplicht voor degene die kiezen om ook te BBQen. Wil je alleen voor de speurtocht en het kampvuur langskomen, is het wenselijk om je aan te melden, maar spontaan is ook prima.

Aanmelden:

Vul je naam in.
Vul je e-mailadres in.
Maak je keuze

Ben jij lid maar je partner niet dan geldt voor je partner het niet-leden aanbod.

Voor hoeveel mensen meld je aan?:

Invalid Input
Invalid Input
0,00
Invalid Input

Betalen bij inschrijving*

* Zonder betaling is de aanmelding niet geldig.

 

Meld je zo snel mogelijk aan, dan maken we er met zijn allen een TOP weekend van!

Vragen of specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op via evenementen@ncdh.nl.