NCDHlogo Groot Nieuw6

Afgelasting Algemene Ledenvergadering 2020

Deze nieuwe ontwikkelingen, samen met de richtlijnen vanuit het RIVM, hebben ons in gezamenlijkheid doen besluiten om de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op 28 maart a.s. NIET door te laten gaan.

 Aan de leden van de N.C.D.H.

Het Coronavirus (COVID-19) en de aangescherpte maatregelen vanuit de overheid treffen ons allemaal. Zo ook onze vereniging. De maatregelen gelden vooralsnog voor heel Nederland tot en met 31 maart.

Deze nieuwe ontwikkelingen, samen met de richtlijnen vanuit het RIVM, hebben ons in gezamenlijkheid doen besluiten om de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op 28 maart a.s. NIET door te laten gaan. De gezondheid van ons allen staat hierbij op de eerste plaats.

Zodra het beleid vanuit de overheid wordt aangepast zullen we de situatie opnieuw bekijken en jullie informeren over wat dat voor de Algemene Ledenvergadering betekent. Blijf hiervoor de berichten op de website in de gaten houden.

Wij hopen dat jullie en jullie naasten in goede gezondheid verkeren en dat dit ook zo mag blijven. Wees voorzichtig. Gezondheid gaat boven alles!

Namens het verenigingsbestuur

Met vriendelijke groet,

Karin Nieuwenhof
Secretaris

© 1947 - 2020 Nederlandse Club voor Dalmatische Honden