NCDHlogo Groot Nieuw6

Oproep: Jubileum Werkgroep

Voor het 75-jarig bestaan van de N.C.D.H.

Volgend jaar is het 75 jaar geleden dat liefhebbers van de Dalmatische hond middels een stukje in De Hondenwereld werden opgeroepen om zich in een club te verenigen. Uiteindelijk resulteerde dit in de oprichtingsvergadering van de Nederlandse Club voor Dalmatische Honden (N.C.D.H.) die op 29 november 1947 in hotel Terminus te Utrecht gehouden werd.

Nu, driekwart eeuw later, bestaat deze rasvereniging voor de Dalmatische hond nog steeds, maar als vanzelfsprekend mag dit beslist niet gezien worden! Een rijke historie zoals die van de N.C.D.H. is voornamelijk te danken aan de toewijding en het passievolle werk van menig kenner en liefhebber, en aan de tomeloze inzet van vele vrijwilligers. Nieuwe ontwikkelingen, successen, en ook vele tegenslagen, hebben allemaal bijgedragen aan het in stand houden van de rasvereniging.

Jubileum Werkgroep
Omdat we hier met zijn allen erg trots op mogen zijn willen we voor de viering van deze bijzondere mijlpaal graag grootst uitpakken. Hiervoor zouden we graag met een aantal leden in een nieuw samen te stellen werkgroep aan de slag willen gaan. De werkgroep zorgt er samen voor dat de activiteiten tot in de puntjes worden georganiseerd.

Interesse?
Wil jij meedenken over de wijze waarop de vereniging haar 75-jarig bestaan moet vieren? Vind je het leuk om hier feestelijke activiteiten voor te organiseren en het programma met andere leden samen te stellen? Heb je hier vragen over of wil je hier graag eens verder over in gesprek? Stuur dan een e-mail naar Karin Nieuwenhof (secretaris) op karin@ncdh.nl. We zien je reactie graag tegemoet!

© 1947 - 2021 Nederlandse Club voor Dalmatische Honden