Din fonds Nieuwjaarswandeling 14-1-2018

 
Na alle drukke (feest-)dagen van de maand december is het nu tijd om een heerlijke ontspannen strandwandeling te maken samen met  uw hond(-en). Het DIN-Fonds organiseert op zondag 14 januari 2018 deze wandeling. Zoals voorgaande succesvolle jaren, is iedereen van harte welkom bij restaurant Ponderosa omstreeks 10.30 uur. Vanaf hier begint de wandeling om 11.00 uur.
 
Aanmelden kan reeds via onze website www.din-fonds.nl/evenementen óf per e-mail evenementen@din-fonds.nl ,  óf via Facebook (ncdh.dinfonds), óf telefonisch bij Maurice Verburgt: 0255-517522. Graag a.u.b. even het aantal deelnemers vermelden i.v.m. de koffie en de appeltaart.
 
Voor grappige dalmatiërartikelen, zoals de kalender van 2018, kunt u terecht bij onze DIN-Fonds winkel. Tevens kunt u hier de hondenslaapzak bewonderen of via onze website bij het kopje “winkel”. De opbrengst hiervan komt ten goede aan de DIN-Fondshonden.
 
Foto’s voor de nieuwe kalender 2019 zijn weer hartelijk welkom, dus vergeet niet om uw camera mee te nemen en de gevoelige momenten van uw dalmatiër vast te leggen. Mailenà info@din-fonds.nl (graag zonder halsband) en in landscape model.
 
Noteer alvast in je agenda:     
 
Datum                        : zondag 14 januari 2018
Ontvangst                  : 10.30 uur
Aanvang wandeling   : 11.00 uur
Locaties                     : Restaurant Ponderosa   
                                  : Deltaplein 622   
                                  : 2554 GJ  Kijkduin/Den Haag   
                                  : Tel.: 070-3251460
Parkeren                   : Parkeerplaats (Gratis)
Kosten                      : € 6,00 per persoon inclusief koffie of thee met appeltaart      
                                   € 5,00 voor kinderen tot 12 jaar, incl. fris met appeltaart     (Graag contant betalen. Pinnen is niet mogelijk bij het din-fonds)

 
Graag tot ziens in Kijkduin.     DIN-Fonds Commissie.
NB. Deelname aan activiteiten van het DIN Fonds gebeurt op eigen verantwoording. De DIN Fondscommissie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel, indien deze tijdens DIN Fondsactiviteiten wordt geleden.

 Na alle drukke (feest-)dagen van de maand december is het nu tijd om een heerlijke ontspannen strandwandeling te maken samen met  uw hond(-en). Het DIN-Fonds organiseert op zondag 14 januari 2018...
Grillig, onstuimig en regenachtig herfstweer in november?! Hond en baas kunnen daar toch tegen!  Voor de baas een regenpak, de dalmatier heeft dat niet nodig, de vacht wordt er zacht en witter van. ...
article thumbnailBeste leden van de NCDH, De NCDH heeft samen met de VES en de GSVN een lezing georganiseerd. De titel van de lezing is “Fokken voor diversiteit” en de spreker is de zeer gewaardeerde Pieter...
Onze jaarlijkse Din-fonds Familiedag wordt georganiseerd op zondag, 10 september 2017, bij manege “De Duiksehoef” in Loon op Zand. De alom traditiegetrouwe bekende koffie of thee met appeltaart...
More innieuws  
займкредиты онлайн