Uitnodiging: DIN-Fonds Najaarswandeling in Bilthoven

Categorie: nieuws

Grillig, onstuimig en regenachtig herfstweer in november?! Hond en baas kunnen daar toch tegen!  Voor de baas een regenpak, de dalmatier heeft dat niet nodig, de vacht wordt er zacht en witter van.  Maar wij hopen natuurlijk op een zonnetje tijdens onze wandeling! Hierbij kunt ook van gedachten wisselen met eigenaren van de andere honden.
 
Op zondag 12 november 2017 organiseert het DIN-Fonds een najaarswandeling in de prachtige natuur bij Bilthoven. Is uw hond 6 maanden of ouder dan bent u van harte welkom bij onze wandelevenementen, 
 
Aanmelden kan reeds via onze website www.din-fonds.nl/evenementen óf per e-mail info@din-fonds.nl ,  óf via Facebook (ncdh.dinfonds), óf telefonisch bij Yvonne : 023-5402784. Graag a.u.b. even het aantal deelnemers vermelden i.v.m. de koffie en de appeltaart.
 
Dit is weer een mooie gelegenheid om uw prachtige Dalmatische hond te fotograferen voor de nieuwe DIN-Fonds kalender 2019.  Foto’s à info@din-fonds.nl  (zonder halsband graag). De nieuwe kalender 2018 kunt u bewonderen bij de DIN-Fondswinkel en waar ook allerlei andere artikelen uitgestald staan. De opbrengst van zowel de wandeling als de winkelverkoop komt geheel ten goede aan de DINFondshonden.
 
 
Noteer alvast in uw agenda!    (Let op: het adres is veranderd t.o.v. voorgaande jaren).
Datum   Zondag 12 november 2017
Ontvangst  10.30 uur
Aanvang wandeling 11.00 uur
Locatie Bistro Bithoven (in de serre) Julianalaan 280, 3722 GX Bilthoven      
Parkeren  Gratis
Kosten € 6,00 per persoon, incl. Koffie of thee met appeltaart € 5,00 voor kinderen tot 12 jaar, incl. frisdrank + appeltaart  (Graag gepast betalen)

Graag tot ziens in Bilthoven
 
De DIN-Fonds Commissie.
 
NB. Deelname aan activiteiten van het DIN Fonds gebeurt op eigen verantwoording.  De DIN-Fondscommissie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel, indien deze  tijdens DIN-Fondsactiviteiten wordt geleden.

займкредиты онлайн