Din fonds familiedag 10 september 2017

Categorie: nieuws

Onze jaarlijkse Din-fonds Familiedag wordt georganiseerd op zondag, 10 september 2017, bij manege “De Duiksehoef” in Loon op Zand.

De alom traditiegetrouwe bekende koffie of thee met appeltaart staat voor ons klaar vanaf 10.00 uur. Daarna volgt ons ochtendprogramma met een speurtocht door het bos.

Na de lunch zijn er diverse activiteiten waaronder de Worstenrace. Wie wordt er gekroond tot de Worstenkoning(in) 2017? Gaat u alvast oefenen met uw hond! Wel adviseren wij deelname aan de speurtocht vanaf 6 maanden voor de allerkleinste spikkels. Aan de spelletjes mogen ze wel meedoen.

Bij de Din-fonds winkel vindt u een uitgebreid assortiment aan dalmatiërartikelen. Misschien zit er wat voor u bij of voor iemand die u hiermee blij kunt maken. Hopelijk is dan de nieuwe Din-fondskalender 2018 te koop.

De opbrengst van deze dag zal geheel ten goede komen aan de Din-fonds honden ter bemiddeling of opvang.

Voor deze gezellige dag kunt u zich aanmelden via e-mail: evenementen@din-fonds.nl Aanmelden kan via Facebook (ncdh.dinfonds) of per tel. bij Maurice Verburgt: 0255-517522. Of ga voor verdere informatie naar onze website: www.din-fonds.nl/evenementen

Noteer alvast in uw agenda!

Datum : Zondag 10 september 2017
Ontvangst : 10.00 uur
Aanvang wandeling : 10.30 uur
Locatie :Manege “De Duiksehoef” Duiksehoef 6, 5175 PG Loon op Zand
Parkeren : Gratis parkeren op eigen terrein
Kosten : € 6,00 per persoon, incl. koffie/thee met appeltaart : € 5,00 voor kinderen tot 12 jaar, incl. frisdrank + appeltaart : Graag betalen met gepast geld. Pinnen is niet mogelijk.
Wij hebben het vriendelijke verzoek om uw consumptie en lunch te kopen in de kantine van de manege, alles voor een redelijke prijs, hiermee steunt u ook het Din-Fonds.

N.B. Bij minder mooi weer kunnen wij gebruik maken van de binnenbak voor onze activiteiten.
Vergeet u niet uw fototoestel mee te nemen om een foto te maken voor onze dalmatiër-jaarkalender.

Deelname aan activiteiten van het DIN-Fonds gebeurt op eigen verantwoording. De DIN-Fonds commissie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel, indien deze tijdens DIN-Fonds activiteiten wordt geleden.

займкредиты онлайн